Во моментов нема Предвидени прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
cPanel (s1) PHP инфо
Game DE 1 | Falkenstein PHP инфо
Game DE 2 | Falkenstein PHP инфо
Game US 1 | Dallas PHP инфо
Game US 2 | Seattle PHP инфо